Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση στο όρος Βόρας 14-15-16 Ιουλίου

Ο ΕΟΣ Πάτρας θα συμμμετέχει στην 77η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση που φέτος διοργανώνει ο ΕΟΣ Φλώρινας στο όρος Βόρας στη θέση καταφύγιο «Τούρκου» σε υψόμετρο 1150μ.

Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:

Παρασκευή 14/7/2017 αναχώρηση για την Έδεσσα όπου θα γίνει και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, περιήγηση στη πόλη και επίσκεψη στους ωραίους καταρράκτες της πόλης.

Σάββατο 15/7/2017 πρωί από την Έδεσσα στα Λουτρά Πόζαρ (Αριδαίας) με τις θερμές πηγές και πορεία στο φαράγγι Ράμνο Μπορ (Νικολάου) έως τον Καταρράκτη, όσοι θέλουν μπορούν να μείνουν στα λουτρά.Συνολική πορεία 4ώρες περίπου. Από τα λουτρά για τη Φλώρινα στο χωριό Σκοπός και πορεία στον τόπο όπου θα κατασκηνώσουμε. Από το χωριό Σκοπός έως τον τόπο της κατασκήνωσης θα υπάρχουν μεταφορικά μέσα από τον οργανωτή σύλλογο για τη μεταφορά μας στο χώρο της κατασκήνωσης. Όσοι θέλουν θα μπορούν να περπατήσουν από το Σκοπό στη κατασκήνωση, πορεία 1 ½ ώρα περίπου. Στο χώρο της κατασκήνωσης το βράδυ θα γίνουν και οι εκδηλώσεις την Ορειβατικής Συνάντησης. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της 77ης Π.Ο.Σ. αναρτημένο εδώ.

Κυριακή 16/7/2017 πρωί ανάβαση στη Κορυφή Πιπερίτσα με συνολική πορεία 5ώρες περίπου.

Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία του συλλόγου, Τρίτη έως την Παρασκευή 8:30μμ έως 10:00μμ.

 

Posted in Τελευταία Νέα.