Ο Καραγκιόζης Ορειβάτης_Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

<< Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟ!>>.
ΣΤΟΝ ¨ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ¨ (ΓΕΡΜΑΝΟΥ 56 στην ΠΑΤΡΑ).
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 9: 30 το βράδυ, στο καραγκιοζοθέατρο « Ο Καραγκιόζης του Μακρή» (Γερμανού 56), θα παρουσιαστεί, από τον εξαιρετικό πατρινό σκιοπαίκτη ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΡΗ, και τον ταλαντούχο γιό του ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΚΡΗ, η εκπληκτική και ξεκαρδιστική κωμωδία του Κώστα Στεφ. Τσίπηρα : «Ο Καραγκιόζης ορειβάτης, στο Παναχαικό »!!! 
Πρωταγωνιστούν ο …Μπουλντόγκ Πασάς, που ψάχνει να βρεί, ποιος έσωσε τον πατέρα του, σε μία ορειβασία στο όρος Παναχαικό, στα 2.000μ, υψόμετρο !, ο Καραγκιόζης, και η…Πατρινέλλα !!!, και μία…έκπληξη που υποχρεώνει τον Πασά, να δώσει λεφτά για τους χιλιάδες αστέγους,…
Σας περιμένουμε όλους, και όλες, να περάσουμε μια Παρασκευή, όπως έχουν καθιερωθεί , να γίνονται, οι Παρασκευές στο θέατρό μας! Γέλια μέχρι δακρύων!!
*Η παράσταση θα συνοδευτεί από κρασο-τσίπουρο .
Υγ. το Σάββατο 28-1-2017, η ομάδα << ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ >> , διοργανώνει σε συνεργασία με τον ΕΟΣ= ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ Πατρών, και το στέλεχος του , και φίλο επί δεκαετίες, ορειβάτη, ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΑΖΗ, πεζοπορική διάσχιση 4 ωρών, της Πάτρας, η ομάδα << ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ >> , σίτιση αστέγων, στο Λιμάνι της Πάτρας, και η διαδικτυακή ομάδα << ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ >>, μνημόσυνο, στον τάφο του μεγάλου καραγκιοζοπαίκτη ΟΡΕΣΤΗ- Ανέστη Βακάλογλου, ( με την παρουσία της βοηθού του, και πρωτοπόρου ελληνίδας καραγκιοζοπαίκτριας ΣΟΥΛΑΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΔΑ…), και τρισάγιο στην μνήμη των σπουδαίων πατρινών καραγκιοζοπαικτών ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ, ΝΙΟΝΙΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ & ΑΝΤ. ΠΛΕΣΣΑ, ή Αντώναρου, στο νεκροταφείο της αγιά- Αλεξιώτισσας.
Ώρα εκκίνησης και των 3 παράλληλων εκδηλώσεων η 9,00 πρωινή, της 28-1-2017.
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΗ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΣΑΤΥΡΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆ, ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ,…
Δεν θα τους περάσει, ο Καραγκιόζης, θέαμα, κατά 90% ελληνικό, δίνει την απάντηση!
Ελάτε να το διαπιστώσετε, και ενισχύστε τους πραγματικούς δημιουργούς του…

Posted in Προβολές, Τελευταία Νέα.