Οδοιπορικό στην Ήπειρο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη

Ο Ε.Ο.Σ. Πάτρας διοργανώνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη οδοιπορικό στην Ήπειρο  (Κόνιτσα – Βοϊδομάτης – Μονή Στομίου).

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Σάββατο 3 Οκτωβρίου: 7:30 αναχώρηση από Αγ. Ανδρέα – στάση στο Τέροβο για σύντομο γεύμα –  άφιξη στο χωριό Κλειδωνιά (5 χλ. πριν την Κόνιτσα) – Πορεία διάρκειας περίπου 5 ωρών στον Βοϊδομάτη – Διανυκτέρευση στην  Κόνιτσα.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου: 7:30 αναχώρηση από το ξενοδοχείο και πορεία προς τη μονή Στομίου, κατά μήκος του ποταμού Αωού, διάρκειας περίπου 5 ωρών με στάσεις και επιστροφή στην Κόνιτσα – Αναχώρηση κατά τις 13:00 με 14:00 με το λεωφορείο – στάση για φαγητό στην Κλειδωνιά και επιστροφή στην Πάτρα.

Ανάλογα με τη συμμετοχή θα διαμορφωθεί και το ακριβές κόστος της συμμετοχής, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταφορά με λεωφορείο και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, ένα ποσοστό είναι για την ενίσχυση του συλλόγου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω e-mail, στα τηλέφωνα του συλλόγου (Τρίτη-Παρασκεύη 20.00μ.μ.-21.30μ.μ.), ή σε περίπτωση ανάγκης στο τηλέφωνο του υπεύθυνου για τη διοργάνωση, Στάθη Καγγελάρη, 6948079108.

Posted in Ορειβασία, Πεζοπορίες, Τελευταία Νέα and tagged , .