Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΕΟΣ Πάτρας στο Πουρναρόκαστρο, Κυριακή 13/01/2019

Ο Ε.Ο.Σ. Πάτρας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, ώρα 12.30 μ.μ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης στο Πουρναρόκαστρο Αχαΐας για να κόψουμε όλοι μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την πρώτη ανάβαση της χρονιάς μαζί μας, σας ενημερώνουμε ότι μία ομάδα θα ξεκινήσει από τη θέση Πουρναρόκαστρο στις 7.30π.μ., ώστε ακολουθώντας το σηματοδοτημένο μονοπάτι να φτάσει περπατώντας στο καταφύγιο και να επιστρέψει για την κοπή της πίτας. 

Η ομάδα της χιονοδρομίας θα πραγματοποιεί προπόνηση στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων και θα κόψει εκεί την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το έτος 2018 ο ΕΟΣ Πάτρας γιόρτασε τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του και στην κοπή της πίτας θα διατίθενται μπλουζάκια με τα χαρακτηριστικά του συλλόγου προς ενίσχυση. Επίσης, θα διατίθενται και ημερολόγια για το 2019 από μια προσπάθεια μελών του συλλόγου με σκοπό την ανανέωση και συντήρηση των αναρριχητικών πεδίων σε όλη την Ελλάδα (www.greekclimbingcalendar.com ,  www.facebook.com/greekclimbingcalendar).

Για οποιαδήποτε πληροφορία και για να δηλωσετε συμμετοχή για την πεζοπορία, επικοινωνήστε με τα γραφεία του συλλόγου (Τρίτη – Παρασκευή 8.30-10 μ.μ.).

Posted in Τελευταία Νέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.