Επαναλειτουργία του ΕΟΣ Πάτρας

Σας λείψαμε;;; Θέλετε πάλι να πάρετε τα βουνά μαζί μας, να συναντηθούμε και να περπατήσουμε στα όμορφα μονοπάτια μας;;; Κανένα πρόβλημα! Ξάνα-ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!!

Αγαπητοί φίλοι και αγαπητά μέλη του ΕΟΣ Πάτρας:

Τα γραφεία του Συλλόγου μας άνοιξαν την περασμένη Παρασκευή και επιστρέφουν στο γνωστό ωράριο λειτουργίας απο Τρίτη έως Παρασκευή και ώρες 20.30-22.00. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να τηρείτε τις αποστάσεις και να αποφεύγεται ο συνωστισμός εντός των γραφείων σύμφωνα με τις οδηγίες, όταν τα επισκέπτεστε. 

Δεν είναι μόνο αυτό! Μαζί, ξεκινάμε πάλι τις εξορμήσεις!!! Απο την επόμενη κιόλας Κυριακή! Θα θέλαμε, όπως και πιο πάνω, να τονίσουμε πως ο σύλλογος μας σεβόμενος τις οδηγίες θα πραγματοποιήσει μόνο εκδρομές διάρκειας μιας ημέρας (όχι διανυκτερεύσεις) και οι μετακινήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο με ιδία μέσα (μέχρι 3 άτομα σε κάθε Ι.Χ, ανοιχτά παράθυρα, ανοιχτές καρδιές), μέχρι νεωτέρας.

Η εξόρμηση θα ανακοινώνεται στην αρχή της κάθε εβδομάδας με σκοπό να υπάρχει χρόνος για να δηλωθούν οι συμμετοχές. Θα θέλαμε να ζητήσουμε απο τους συμμετέχοντες, να μας βοηθήσουν με το θέμα των διαθέσιμων οχημάτων όπου χρειαστεί.

Αυτά για τώρα. Μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας καθώς και με τη σελίδα του facebook για να παρακολουθείτε όοοοολες τις εξελίξεις!

Καλή αντάμωση, καλά περπατήματα και καλό καλοκαίρι!!! Πάμε όλοι μαζί να ξορκίσουμε τον παλιο-Covid-19!!!!

ΕΟΣ Πάτρας  

 

Posted in Τελευταία Νέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.