Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Πρασούδι

allREDy

Ο Ε.Ο.Σ. Πάτρας καλεί μέλη και φίλους του συλλόγου  το Σάββατο 29 /8 να απολαύσουν μαζί μας την πανσέληνο του Αυγούστου στο καταφύγιο Πρασούδι. Το καταφύγιο θα είναι ανοικτό από τις 6 το απόγευμα και μέχρι το απογευματάκι της Κυριακής. Όσοι επιθυμείτε να δείτε τη δύση του ηλίου από την κορυφή Βοδιά θα πρέπει να είστε στο καταφύγιο στις 7 μ.μ. το αργότερο.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να διανυκτερεύσετε, ή εντός του καταφυγίου είτε με σκηνή στον περίβολο, να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να γίνει κράτηση. Επίσης, όσοι επιθυμείτε να γευματίσετε μαζί μας παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε έως το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου για να γίνουν οι απαραίτητες προμήθειες (ανάλογα με τη συμμετοχή θα αποφασιστεί το μενού). Ισχύουν οι τιμές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης    (δείτε αναλυτικά εδώ).

Πως θα φτάσετε; Δείτε παρακάτω

Επειδή τα γραφεία του συλλόγου μας παραμένουν κλειστά την ερχόμενη εβδομάδα παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: eospatras@gmail.com, και σε περίπτωση ανάγκης, στα τηλέφωνα: Αγγελική Καλλιαμπέτσου 6945854132, Σολτάτου Ελένη 6976656849

Σας περιμένουμε!

Posted in Καταφύγιο, Ορειβασία, Τελευταία Νέα and tagged , .