Αναρριχητική συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Πάτρας αναρριχητική συνάντηση για την απονομή των βεβαιώσεων στους απόφοιτους των Σχολών Αρχαρίων Αναρρίχησης Βράχου Φθινοπώρου 2014 και Άνοιξης και Φθινοπώρου 2015.

Αρχικά ο Πρόεδρος, Μιχάλης Μαράζης, καλωσόρισε τους αποφοίτους κ όλους τους φίλους που ήρθαν στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε καλή αναρριχητική χρονιά με προσοχή στα βράχια!

Στην συνέχεια έγινε απονομή των βεβαιώσεων από τον Γιάννη Ποταμούση, οδηγό βουνού – εκπαιδευτή ορειβασίας και αναρρίχησης, παρουσία και των βοηθών εκπαιδευτή Γιάννη Τορέλι, Κατερίνα Κολλύρου , Θανάση Σωτηρόπουλο και Γιώργο Γερόλυμο.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με τέσσερα φλουριά! Τα δώρα ήταν χορηγίες των φίλων του συλλόγου μας! Η Φανή Δημοπούλου βρήκε τα πρώτο φλουρί και κέρδισε ένα ζευγάρι μπατόν χορηγία του Φάνη Αρκουμάνη (κατάστημα Tecnica), ο Ηρακλής Μωϋσίδης ένα σκούφο και ο Γιώργος Γερόλυμος ένα ζευγάρι γάντια από τον Γιάννη Χρυσανθόπουλο (κατάστημα Fifty Fifty) και ο Κωνσταντίνος Τσιρώνης ένα αναρριχητικό βραχιόλι από τον Βασίλη Κωτσάκη (Kotsakis Jewels).

Ακολούθησε η προβολή της ταινίας ορειβατικού ενδιαφέροντος , Meru, και μικρή συζήτηση για θέματα ορειβασίας και ορειβατικής κουλτούρας.

Ο Ε.Ο.Σ. Πάτρας ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Ποταμούση, μέλος του συλλόγου μας, οδηγό βουνού-εκπαιδευτή ορειβασίας και αναρρίχησης, που με την υποστήριξή του διοργανώνονται σχολές ορειβασίας και αναρρίχησης και εκδηλώσεις ορειβατικού ή αναρριχητικού ενδιαφέροντος στο σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Τορέλι, ιστορική μορφή της ελληνικής αναρρίχησης, για την παρουσία του στην εκδήλωση αλλά περισσότερο για την προσφορά του συνολικά και διαχρονικά στην αναρριχητική κοινότητα.

Ευχαριστούμε τον Θανάση Σωτηρόπουλο και την Κατερίνα Κολλύρου για την υποστήριξή τους στις σχολές αλλά και για την συνολική προσφορά τους σε μακρά λίστα θεμάτων του συλλόγου μας.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που έκαναν τη γιορτή μας πιο πλούσια! (Tecnica, Fifty-Fifty, Kotsakis Jewels)

Kάθε σύλλογος είναι τα μέλη του και όσο πιο δραστήρια και πρόθυμα να προσφέρουν είναι τόσο πιο όμορφα πράγματα γίνονται!

 

(Φωτο: Θανάσης Σωτηρόπουλος)

Posted in Αναρρίχηση, Σχολές, Τελευταία Νέα.