Αναρριχητικά Νέα

Ο Απρίλης ήταν ένας πολύ καλός μήνας για την αναρρίχηση στην Πάτρα. Λίγο ο καιρός που μας έκανε την χάρη να παραμείνει δροσερός και να έχει καλές συνθήκες για αναρρίχηση, και λίγο που τα παιδιά, ο Άρης και Θανάσης που με το πείσμα τους όπως πάντα, -στο να βρίσκονται στα βράχια και να σκαρφαλώνουν-, ήρθαν δυο καλές επαναλήψεις στο “Ναό της Αθλητικής Αναρρίχησης”.

Από τον Άρη Θανόπουλο έγινε η επανάληψη της διαδρομής Transchatzourian, η πιο μεγάλη διαδρομή στο Χατζούρι, μιας και διασχίζει όλη την σπηλιά. Είναι ένα project που είχε ο Άρης τα τελευταία 2 χρόνια το οποίο ξεκινάει από την αριστερή σπηλιά δίπλα στην Jihad και πηγαίνει να συναντήσει την Galactica, να μπει στην Paralactica και να καταλήξει στον Mr.Forte, ουφ!!!!

IMG_1740

Ο Άρης στην Transchatzourian

Ο Θανάσης Σωτηρόπουλος κάνει την δεύτερη επανάληψη της διαδρομής Curva Perspectiva, μια από τις πιο όμορφες γραμμές του Χατζουρίου. Η διαδρομή ανοίχτηκε στις αρχές του 2000 και από τότε μόνο ο Άρης την είχε επαναλάβει.

Όπως πάντα εμείς συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας, με νέα project (δεν τελειώνουν ποτέ), βγάζοντας τα σετάκια από την μία διαδρομή και βάζοντάς στην άλλη….

Τέλος στο Αλεποχώρι προχωράει το άνοιγμα νέων διαδρομών και το καθάρισμα, και σκαρφάλωμα αυτόν. Οι διαδρομές σας περιμένουν για σκαρφάλωμα

Καλά σκαρφαλώματα και τα λέμε κάπου στα βράχια!!!!

Posted in Αναρρίχηση.