Ανακοίνωση σχετικά με την απαγόρευση εισόδου σε δάση και Εθνικούς Δρυμούς.

Σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση, η οποία πρόσφατα έλαβε παράταση για τις περιοχές υψηλής επικινδυνότητας πυρκαγιάς, το ΔΣ του ΕΟΣ Πάτρας εκφράζει την δυσπιστία του για την χρησιμότητα και αποτελεσματικότητα τέτοιου είδους απαγορεύσεων.

Αυτού του είδους τα μέτρα, ειδικά για όταν πρόκειται για καθολικές και χωρίς εξαιρέσεις απαγορεύσεις, παραβλέπουν τον θετικό ρόλο της παρουσίας των πεζοπόρων και ορειβατών στα δάση και τους δρυμούς, που μπορούν να συμβάλλουν στην επιτήρηση και την έγκαιρη αναγνώριση πυρκαγιών. Επιπλέον επιφέρουν οικονομικό πλήγμα στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις περιοχές.

Η γνώμη μας είναι πως μέτρα τα οποία αποσκοπούν στην προστασία του ορεινού και δασικού περιβάλλοντος μπορούν να σχεδιαστούν έτσι ώστε αφενός να στηρίζουν όσους έχουν σχετική οικονομική και επαγγελματική δραστηριότητα, αφετέρου να συμπεριλαμβάνουν όσους αγαπούν και επισκέπτονται το βουνό, όπως τα μέλη των ορειβατικών συλλόγων.

Posted in Τελευταία Νέα.

7.996 Comments

 1. He Makes Money Online WITHOUT Traffic!

  Most people believe that you need traffic to profit online…
  And for the most part, they’re right!
  Fact is.. 99.99% of methods require you to have traffic.
  And that in itself is the problem..
  Because frankly, getting traffic is a pain in the rear!
  Don’t you agree?
  That’s why I was excited when a good friend told me that he was profiting, but with ZERO traffic.
  I didn’t believe him at first…
  But after he showed me the proof, it’s certainly the real deal!
  I’m curious what your thoughts are.
  Click here to take a look >> https://bit.ly/3mOAfVp
  Please view it before it’s taken down.

 2. Common side effects are the following hives, nausea, swelling of lips, tongue, or face, ovarian enlargement presenting as abdominal or pelvic pain, flushing, vomiting, diarrhea, blurred vision, breast discomfort, restlessness, trouble sleeping, headache, abnormal uterine bleeding. clomid dosage for twins I discontinued the oral progesterone and waited for the inevitable cycle to restart.