Ανακοίνωση – Πρόσκληση Απόκριες 2018

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΕΟΣ Πάτρας,

ο σύλλογος μας επί σειρά ετών είχε συμμετοχή στην μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, το καρναβάλι. Ο αποκριάτικος χορός του ορειβατικού συλλόγου ήταν για κάποια περίοδο από τα σημαντικά γεγονότα  του αποκριάτικου ξεφαντώματος. Τα χρόνια όμως περνούν,  οι συνήθειες και οι συνθήκες αλλάζουν και τα τελευταία χρόνια δεν πραγματοποιούταν κάποια καρναβαλική δραστηριότητα με τη διοργάνωση του συλλόγου.

Στόχος του συμβουλίου μας είναι να συμμετέχουμε σε δράσεις που διοργανώνονται από τον Δήμο, και να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με τοπικούς φορείς. Σε αυτό το πλαίσιο συμμετέχουμε φέτος στο καρναβάλι, με υπεύθυνο τον αντιπρόεδρο ορειβασίας – αναρρίχησης Στάθη Καγγελάρη. Ο ΕΟΣ Πάτρας θα συμμετέχει στις παρελάσεις του Σαββάτου (βραδινή – ποδαράτη) και σε αυτή της τελευταίας   Κυριακής με το γκρουπ μας «ΟΡΕΣΙΒΙΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΙΒΙΟΙ».

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμμετέχουν με την οικογένεια τους και τους φίλους τους στο γκρουπ μας. Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει κάποια οικονομική υποχρέωση.

Θεωρούμε ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία μέλη και από τα τρία τμήματα μας, ορειβάτες, αναρριχητές και χιονοδρόμοι, να συναντηθούν και να διασκεδάσουν μαζί.

Πληροφορίες για την συμμετοχή θα βρείτε στην σχετική σελίδα στο Facebook, στην γραμματεία και απευθείας στον κ.Καγγελάρη στο 6948079108.

Καλό Καρναβάλι σε όλους!

Καλή αρχή στις δράσεις της πόλης και καλή διασκέδαση!

Το ΔΣ   

Posted in Τελευταία Νέα.