Ανακοίνωση – Προσκλήσεις για την επόμενη προβολή του Γυμνού Οφθαλμού

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η προβολή του ντοκιμαντέρ της Jennifer Peedom “Mountain” στην κατάμεστη αίθουσα του Μικρού Πάνθεον. Ευχαριστούμε τον Γυμνό Οφθαλμό για αυτή τη συνεργασία, ας είναι η αρχή και για άλλες προβολές και συνδιοργανώσεις! Ευχαριστούμε και το Πάνθεον, τον αγαπημένο κινηματογράφο στο κέντρο της πόλης μας. Και πάνω από όλα ευχαριστούμε όλους τους φίλους που ήρθαν, υποστήριξαν αυτή την εκδήλωσή μας, υπέμειναν την καθυστέρηση που προκλήθηκε από την κοσμοσυρροή και ιδίως όσους κάθισαν στα σκαλοπάτια, μιας και η αίθουσα ήταν πλήρης.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης μας συνεργασίας, ο Γυμνός Οφθαλμός διέθεσε στον ΕΟΣ Πάτρας δέκα προσκλήσεις για την επόμενη προβολή του, την Τετάρτη 21 Μαρτίου με την ταινία Αφτερλώβ (δείτε το τρέιλερ και μία από τις κριτικές εδώ)

Όποιο μέλος μας ενδιαφέρεται ας στείλει ένα μέιλ στο eospatras@gmail.com με ονοματεπώνυμο, θα λάβετε σχετική απάντηση.

Σας ενημερώνουμε ότι θα διαθέσουμε μία πρόσληση ανά μέλος και θα μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία μας είτε αύριο 20/3 είτε την Τετάρτη 21/3 (ώρες γραφείων 8.30-10.00μ.μ.) πριν την ταινία, ώστε να λάβετε την πρόσκληση.

Ευχαριστούμε τον Γυμνό Οφθαλμό για αυτή την κίνηση!

 

Posted in Ορειβασία, Τελευταία Νέα.